Author Topic: Flash to sprint  (Read 2780 times)

stacld87

  • Registered User
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Flash to sprint
« on: October 07, 2014, 06:02:18 PM »
In don't know if this is the right place to ask this but I have a rooted galaxy victory on virgin mobile and recently bundled with my sister on sprint. Can I flash thid phone to sprint?

the_Victorian

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 289
    • View Profile
Re: Flash to sprint
« Reply #1 on: October 07, 2014, 06:45:17 PM »
i am fairly sure that the Virgin Mobile and Sprint variants are different enough that it may be vary difficult or impossible. No Dev is currently working on a solution, but possibly someone will in the future. These phones are only 60$ new on amazon. maybe consider buying a new one?


the_Victorian


Android Forums and Xda Developers at:
the_ Victorian

kwknott

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 165
    • View Profile
Re: Flash to sprint
« Reply #2 on: October 08, 2014, 05:55:55 PM »
Sprint will only activate phones in their database. Since your phone is on Virgin, Sprint is not gonna activate it. The phone already works on Sprints network so really the only thing you'd have to change is the APN to have it fully work with Sprint. You'd be better off doing as the_Victorian said and pick up a new phone.

chilz

  • Registered User
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Flash to sprint
« Reply #3 on: October 09, 2014, 02:21:20 PM »
actually u can absolutely flash to sprint i did but theres no way of moving the carrier from vm to sprint i used odin to flash comeplete sprint stock tar so nothing is vm but its still on vm 

stacld87

  • Registered User
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Flash to sprint
« Reply #4 on: October 16, 2014, 03:56:13 PM »
Sounds like it would be worth buying a new phone. Thanks for the input!